Onze missie

Na zelf in aanraking te komen met de wereld van psychische kwetsbaarheden, beseften we dat er nog heel veel zaken onbespreekbaar en onderbelicht bleven. 

Met deze VZW willen we daar verandering in brengen. 

We willen een platform creëren dat informatie verstrekt rond bepaalde kwetsbaarheden, naast psychische kwetsbaarheden richten we ons ook op de LGBTQIA+ gemeenschap. 

We gaan in gesprek met mensen die ervaringen hebben rond deze onderwerpen en zetten hen en hun verhaal in de kijker via onze blog. Om zo hopelijk taboes die rond de onderwerpen hangen, voor eens en voor altijd de wereld uit te helpen. 

 

Naast het informatie verstrekken en bespreekbaar maken, zullen we ook verschillende zaken organiseren rond het in de kijker zetten van organisaties die rond deze onderwerpen werken.

 

Via sociale media willen we een platform bieden aan iedereen die met deze kwetsbaarheden in aanraking komt en hun omgeving. 

 

Naast het luisteren naar anderen en zaken bespreekbaar maken, maken we er ook een punt van onszelf blijvend bij te scholen en steeds te werken met professionals die ervaring hebben in het werkveld.